Solen i Vægten – Lær mere her
Som Vægt shiner du, når du har skønhed, balance og fred omkring dig. Du vil gerne arbejde hen imod et liv, hvor du er omgivet af harmoni og skønhed på alle planer

Du trives bedst med balance og skønhed – både når det gælder dine fysiske ejendele, dit hjem, dit udseende samt i de mennesker og den atmosfære, der omgiver dig.

Du er meget sensitiv over for ubalancer og ufred og trives først, når der er helt ligevægt og fred.

Du går meget op i retfærdighed, og du trives, når du skal finde afbalancerede løsninger, der er fair for alle.

Du shiner, når du er social og foretrækker altid at have selskab omkring dig.

Du vil gerne kommunikere og sparre med andre – for derigennem at lære dig selv at kende og finde ud af, hvad du selv mener.

Du er i dit es i selskaber, når du kan bruge dine kommunikative og sociale evner – som altid er kendetegnet ved en raffineret sødme, charme og skønhed.

Du har en stor forståelse for mennesker, og hvordan de interagerer med hinanden. Og dette gør dig også til den fødte diplomat. Du ved lige, hvad der skal til for at påvirke folk på en fredelig og venlig måde.

Du er en ‘people person’ og går virkelig op i at alle har det godt, og går ud af vejen for at skabe god stemning, hvor end du er. Derfor er du også ideel som vært/værtinde.

Fordi du ikke kan udstå ufred og gerne vil behage andre, kan du godt have tendens til at blive konfliktsky og skubbe ting ind under gulvtæppet.

Ligeledes kan du have tendens til at efterrationalisere og tvivle på dine egne mavefornemmelser – ud fra hensyn til, hvad andre vil synes om det. Husk, at din første indskydelse, som regel, er den rigtige!

Du ELSKER luksus og forkælelses i hverdagen og vil generelt gerne have lethed og sjov omkring dig.

Du shiner, når du kan bruge din udprægede æstetiske sans. Du har virkelig næse for design, indretning og kunst.

Fordi du går så meget op i skønhed, er det ekstremt vigtigt for dig, at du også selv ser smuk ud. Personlig pleje er alfa og omega.

Da du er ultrasensitiv i forhold til sanseindtryk og balancer/ubalancer går det dig virkelig på, hvis du omgives af rod, støj, dårlige lugte, uro, grimme ting og hårde ord.

Skønhed, balance, fred og retfærdighed påvirker derimod dit nervesystem positivt og er essentielt for din livsglæde.