Konsultationer

Mine astrologiske tolkninger kombinerer astrologisk viden med esoterisk viden og en stærk intuitiv tilgang. På den måde kommer jeg helt i dybden med dit horoskop og kan give dig brugbare værktøjer til at udvikle dig og lykkes. Du kan vælge forskellige konsultationstyper med fokus på forskellige livsområder, som du med fordel kan sammensætte til et forløb. 

Konsultation 1:
Personlighed og livsvej

I denne generelle tolkning af dit horoskop ser jeg på din autentiske natur og behov, dine styrker og potentielle udfordringer samt dine naturlige talenter og livsvej. Jeg kan også svare på specifikke spørgsmål, eller zoome ind på specifikke livsområder, der har særligt fokus for dig netop nu.

I den måde jeg tolker horoskoper på, åbner jeg altid op for horoskopets højeste udgave – og dermed den højeste udgave af dig selv. Du får redskaber til, hvordan du bedre kan udtrykke dit autentiske selv, hvordan du opnår indre balance og lykkes med dine foretagender.

En konsultation tager 1 time og foregår enten online eller fysisk. 

KOnsultation 2:
Kærlighed og relationer

Jeg i denne tolkning dykker jeg ned i dine familieforhold og nære relationer.  Jeg ser nærmere på din familiehistorik og din oplevelse af dine egne rødder. 

Ligeledes ser jeg nærmere på dine ønsker i forhold til dine egne nære relationer. Hvordan ser din drømmepartner ud? Hvilke temaer og mønstre er der i spil, når det gælder dine romantiske og venskabelige partnerskaber? 

Og hvad kan du med fordel lære af dine partnerskaber?

En konsultation tager 1 time og foregår enten online eller fysisk. 

 

Konsultation: 3
karriere og økonomi

I denne session ser vi nærmere på din idelle karriere og dit ideelle arbejdsliv. 

Hvor ligger dine talenter? Hvordan kan du udfolde dit fulde potentiale? Hvor ligger din optimale indtjeningsevne? Og hvilke arbejdsvilkår får dig til at trives? 

Foruden at finde disse svar, dykker vi sammen ned i de mønstre og tendenser, der er/har været i dit arbejdsliv og din karriere. Og hvordan du kan forbedre dem og få dem i harmoni med dit autentiske selv. 

Herudover tolker jeg på dit syn på penge og din måde at håndtere dem. Samt, hvordan du kan bruge viden om dit horoskop til at øge din velstand og velvære. 

En konsultation tager 1 time og foregår enten online eller fysisk. 

Konsultation: 4
Dit barns horoskop

Jeg analyserer dit barns følelsesmæssige behov, og hvordan du bedst kan understøtte ham/hende i at udfolde sig frit.

Ligeledes analyserer jeg dit horoskop, din tilgang til moderrollen/faderrollen, dit eget syn på dit barn og forbindelsen mellem jer. 

Typisk ”trykker” et barn på gamle ”issues” hos forældrene, som trænger til at blive bevidstgjort og bearbejdet. Derfor ender disse konsultationer faktisk typisk med at handle mest om dig – og hvordan du gennem arbejdet med dig selv kan understøtte dit barn til at udfolde sig autentisk og skabe mest mulig harmoni og glæde i jeres relation.

En konsultation tager 1 1/2 time og foregår enten online eller fysisk. 

For at kunne lave dit horoskop, skal jeg bruge:

  • Din fødselsdato
  • Dit fødested
  • Dit fødselstidspunkt (helt præcist)


NB: Kender du ikke dit præcise fødselstidspunkt, så kontakt Rigsarkivet, hvor du kan få det oplyst. Vær dog forberedt på, at det kan tage noget tid, før du får svaret.