Kontakt

Mit navn er Annamaria. Jeg er astrolog og har herudover studeret  det esoteriske område i over 20 år. Sammen med min stærke intuition, giver dette mig en unik tilgang til læsningen af dit horoskop.

Vil du booke en astrologisk konsultation eller en uforpligtende forsamtale? Så skriv en mail til mig herunder. 

Min erfaring gør, at jeg kan dykke helt dybt ned i et horoskop og se dybere sammenhænge og balancer/ubalancer i horoskopet, samt give remedier til, hvordan du kan harmonisere dit horoskop – og dermed få det fulde udbytte af dine autentiske talenter og styrker. Jeg kan hjælpe dig med at forstå dig selv og din livsvej og give dig redskaber til at få succes med dine målsætninger.

Ved siden af mit arbejde med astrologi, arbejder jeg også med kommunikation, iværksætteri og musik samt spirituel undervisning på forskellig vis. Af formel, verdslig uddannelse har jeg en Kandidat i Film- og medievidenskab samt en administrationsuddannelse i bagagen. Jeg bor i København med min mand.

Har du spørgsmål, vil du høre mere om mine ydelser eller vil du booke en konsultation, så send mig en mail på: info@annamariasastrologi.dk Jeg ser frem til at høre fra dig!