Solen i Vædderen – lær mere her
Solen i Vædderen giver dig en super energisk personlighed. Du har masser af drive, mod, energi og tårnhøje ambitioner. Lær mere om det at have solen i Vædderen lige her.

Med solen i Vædderen shiner du, når du kan bruge din store vitalitet og energi til at sætte noget nyt i gang og erobre nye “territorier”.

Du vil gerne have handlefrihed og kunne handle med det samme, når du har en impuls til det. Du kan dermed godt have en vis utålmodighed.

Du vil også gerne kunne udtrykke dig umiddelbart og direkte. Og det gør, at man ikke er i tvivl om, hvor man har dig.

Du er i dit es, når du konkurrerer – fordi konkurrencen presser dig til at præstere dit yderste. Du vil gerne have udfordringer, da det giver dig mulighed for at bruge din store energi.

Du er også lidt af en fighter. Man kan ikke sådan slå dig ud. Du har en enorm energi og er en evig optimist – så du vil altid kæmpe.

Selvmedlidenhed er ikke noget, du dyrker, og du kan ikke udstå kujon-agtig adfærd.
Hvis du falder, rejser du dig blot op igen og kæmper videre eller går i gang med at erobre nye “territorier”.

Du identificerer dig med at være en “frontrunner” og en igangsætter og med det at vinde. Og du vil altid gerne være den bedste – i alle sammenhænge. Ikke for at træde på andre, men fordi det er din natur at stråle oppe på vinderpodiet.

Du kan ligeledes identificere dig med det at kæmpe og kan godt have brug for noget at kæmpe for eller nogen at kæmpe imod 😊 Ellers er det lidt for kedeligt. Igen har du brug for noget at bruge dine kræfter på. Så det handler bare om at finde et outlet, der er positivt og hensigtsmæssigt.

Din fremadbrusende energi er meget umiddelbar og handler, som nævnt, aldrig om at træde på andre. Du har faktisk en stor godmodighed. Du har blot meget fokus på din egen energiudfoldelse – og derfor kan du godt utilsigtet komme til at bruse lidt hen over andre i al din begejstring.

Din optimisme, energi og drive gør samtidigt, at du er en inspiration for andre – du hjælper andre til at komme op af stolene og gå efter det, de ønsker.