Solen i Tvillingerne
Har du Solen i Tvillingerne? Så shiner du, når du er social, kommunikerer og bruger din lynhurtige intelligens! Du vil gerne have et liv med masser af variation, intellektuel stimulation og social kontakt.

Du er i dit es, når du netværker, socialiserer og kommunikerer – du er lidt af en social butterfly!

Og fordi du er sådan en fin og sitrende social sommerfugl, vil du også gerne kunne bevæge dig hurtigt og frit imellem samtaleemner og mennesker – man skal ikke forsøge at holde dig fast for længe. Du vil have frihed og afveksling.

Du er super skarp på den hurtige ping-pong kommunikation og de hurtige, vittige bemærkninger. Og du har stor sproglig intelligens.

Du samler på viden, så du ved lidt om alt – og kan altid lige droppe en fun fact!

Du shiner, når du kan underholde med din kvikke humor – derfor er du også skøn at have med til et selskab. Du udviser stor nysgerrighed og interesse for andre, og du elsker at flirte og charmere.

Du er i dit es, når du kan bruge dit hoved, og når du kan beskæftige dig med nye, afvekslende ting. Du kan ikke udstå at kede dig og kan godt blive lidt rastløs, hvis tingene går for langsomt.

Har man brug for at komme i forbindelse med nogen, er det dig, man skal kontakte! Du har et stort netværk, og du er helt fantastisk til at sætte folk i forbindelse med de rigtige mennesker.

Du shiner, når du har gang i mange ting – og gerne på én gang. Du kan sagtens se fjernsyn, arbejde og høre musik på samme tid – no problem!

Fordi du gerne vil have så meget afveksling og altid er interesseret i det nye, kan det måske være et issue at afslutte de projekter, du allerede har sat i gang?

Du er meget venlig og optimistisk og vil gerne have en stor vennekreds, du kan kommunikere løbende med, gerne via mange forskellige kanaler.

Du har, som nævnt, en lynhurtig intelligens, og du er kongen af quick fixes!

Fordi du er så kvik, kan du godt have en vis stolthed omkring din intelligens.

Tvillingerne er et dobbelt tegn, så du har en alsidig, omskiftelig identitet. Den ene dag udlever du én side af dig selv, den anden dag en anden side. Og det er sådan du trives!