Solen i Skorpionen – Lær mere her
Har du Solen i Skorpionen? Så vil du gerne have et liv fyldt med intensitet og passion. Du er et meget dybt menneske, og du trives når dit liv er opfyldt af altopslugende kærlighed, mening og dybde.

Du er ikke tilfreds med en grå, overfladisk hverdag. Du vil mærke livet i krop og sjæl. Du er super intens og shiner, når du “graver” dybt i dig selv og livet. Når du udvikler og transformerer dig som menneske. For det er jo det, det hele handler om!

Dine relationer til andre er yderst vigtige for dig. Du er i dit es, når du har meget nære, dybe relationer til mennesker, du ved, du kan regne med 100%, og som du ved, vil gå igennem tykt og tyndt for dig. Overfladiske, upålidelige mennesker, siger dig ingenting. Du vil have the real deal – alt eller intet!

Du vil ligeledes kæmpe for dem, du elsker, med ALT, hvad du har i dig. Man kan ikke få en bedre forkæmper end dig.

Når det kommer til kærlighed, vil du gerne have så dyb en relation til din partner, at I nærmest smelter sammen til én. Der er en del af dig, som ønsker denne ultradybe relation, hvorigennem du kan transformere dig selv.

Du vil gerne arbejde hen imod et liv, hvor du har kontrol over din tilværelse, og hvor du altid har styr på situationen. Det er vigtigt for dig, at du har kontrol over dine finanser, dine ejendele og din påklædning. Dit ydre udtryk skal være præcist, som du vil have det, 100% af tiden. At tabe ansigt og miste kontrollen over den ydre fremtoning er noget af det værste, du ved.

På grund af din trang til kontrol, har du et fabelagtigt overblik og er fantastisk til at organisere og lede.

Du er helt enormt stærk og har en ekstrem evne til at regenere og altid rejse dig igen som Fugl Føniks. Og fordi du har denne evne til at transformere dig selv, kan du også have talent for at hjælpe andre med at transformere dem selv.

Du har en fantastisk intuition og kan altid mærke, hvordan andre har det – og om de siger sandheden. Du mærker andres psykologi, energier og stemninger omkring dig hele tiden. Dette kan måske føles ret overvældende.

Du kan også, grundet dine intuitive evner, have kunstneriske talenter eller værdsætte kunst – særligt kunst med stor dybde og passion. Det skal ikke være overfladisk og pænt.

Du er ikke bange for at tale om og beskæftige dig med tabubelagte emner. Derfor er du også en god ven – der er intet dine venner kan sige til dig, der kan ryste dig.