Solen i Løven – Lær mere her
Som Løve shiner du, når du lader din store indre varme og generøsitet stråle ud til verden, og når du bliver set for den, du er. Du vil gerne have et liv, hvor du kan træde frem på "scenen" og stråle.

Med solen i Løven, trives du bedst, når du lader din store indre varme og generøsitet stråle ud til verden, og når du bliver set for den, du er.

Du vil gerne have et liv, hvor du kan træde frem på “scenen”, stråle og give af dig selv fra dit store og meget varme løvehjerte.

Du er et yderst gavmildt og loyalt menneske, som trives, når din store varme og dine talenter kan stråle ud på verden – og der bringe glæde. Du elsker også at hjælpe andre til at stråle og være stolte af dem, de er. Du er super god til at give ros og give andre selvtillid.

Du har meget energi, vitalitet og mod. Ligeledes har du også en meget stor selvtillid og en klar indre følelse af, at du fortjener det bedste. Derfor er du også i dit es, når du er omgivet af luksus og bare ser brandgodt ud. Du vil gerne have, at din påklædning og fremtoning signalerer succes og status.

Det er vigtigt for dig at altid gebærde dig med værdighed og styrke. At tabe ansigt og ydmyge sig selv, er noget af det værste, du ved. Du har en stor og naturlig selvtillid og en nærmest kongelig aura, som er meget inspirerende og respektindgydende for andre.

Det kan dog også kamme over, således at du måske af og til kan fylde lidt for meget og være lidt for stolt og optaget af dig selv?

Du har et kæmpe drive for succes og vil gerne leve et liv på 1. klasse. Derfor holder du af at bruge din kreativitet til at skabe kontinuerligt bedre livsvilkår for dig selv og din familie. Det kan altid blive endnu bedre, endnu mere luksuriøst og endnu mere lækkert.  

Du shiner, når du bliver set og beundret af andre for den, du er. Og du elsker at indtræde i lederroller og at coache dine “underordnede” til at trives og udfolde deres talenter.

Høj status er vigtig for dig – fordi det er naturligt for dig. Din status i omgivelserne kan dog også få lidt for stor betydning og blive noget, der definerer dit selvbillede.

Du shiner, når din hverdag er fuld af sjov, livsglæde, fornøjelser, luksus og kreativitet. Det bedste, du ved, er, når du kan bruge din legende kreativitet, når du er selskabelig og har det sjovt. Du elsker at underholde gæster, gerne i form af grandiose middage med luksuriøse retter og elegant borddækning. Der skal være store armbevægelser!

Du har endvidere et særligt forhold til børn, og trives, når du har med børn og barnlige sjæle at gøre. Børn genkender din barnlige uskyld og legende sjæl og danner nemt en naturlig connection med dig.