Solen i Jomfruen – lær mere her
Med solen i Jomfruen vil du gerne have orden og renhed på alle planer. Ordentlighed og rene linjer, både praktisk og menneskeligt, er af enorm stor betydning for dig og din trivsel.

Du shiner, når du føler, at du gør nytte for dig selv og andre på en håndgribelig måde. Du vil gerne arbejde hen i mod et liv, hvor du gør en praktisk forskel, og hvor der er styr på din hverdag. Hvor alt bliver gjort på den ordentlige, rigtige måde.

Du har en stor ydmyghed og nøjsomhed, og du elsker at servicere og tjene.

Ligeledes er du meget analytisk anlagt og trives, når du kan bruge og bliver anerkendt for din ultraskarpe analytiske sans.

Du ønsker at perfektionere det, du beskæftiger dig med. Og derfor har du øje for alle detaljer og ser straks, der hvor ting kan forbedres.

Denne tendens kan dog også gøre, at du måske kan være lidt for kritisk, da du hele tiden har fokus på det, der kan forbedres?

Dit blik for detaljen og perfektionen gør dog også, at du er i stand til at levere resultater, der bare sidder lige i skabet – hver gang!

Du går meget op i din fysiske sundhed. Du trives, når passer godt på din krop ved at spise sundt, dyrke motion, meditere etc.

Du er meget troværdig, pålidelig og ansvarlig. Og du trives med at bruge dine gode og præcise formidlingsevner.

Du bryder dig ikke om forstillelse, og man er aldrig i tvivl om, hvor du står. Du kan heller ikke udstå mangel på etik hos andre.

Din intelligens og din praktiske sans er af stor betydning for dit selvbillede. Men du kan måske også være for selvkritisk og have svært ved at se, hvor dygtig og uundværlig for andre, du egentlig er.

Du shiner, når du har faste rutiner og systemer i hverdagen, som gør, at din hverdag bare kører perfekt på skinner – uden nogen former for uro, kaos eller rod.

Det er meget vigtigt for dig, at du ser ordentlig og upåklagelig ud. Du foretrækker påklædning, der har en enkel og klassisk elegance, med rene linjer.