Hvad betyder dit stjernetegn?
Du kender nok dit soltegn (det mange kalder stjernetegnet). Men ved du, hvad soltegnet egentligt står for i dit horoskop? Lær mere om, hvad solen og dens tegn står for i horoskopet, her!

Solen og soltegnet

Soltegnet er det tegn, som solen stod i på dit fødselstidspunkt. Solen står for alt det, du gerne vil her i livet, din vitalitet, i hvilke situationer du shiner og trives, samt hvad du identificerer dig med. Og det tegn, Solen står i, i dit horoskop fortæller dermed noget om, hvordan alt dette kommer helt konkret til udtryk hos dig.

Dit kald

Derfor har dit soltegn (sammen med andre faktorer i horoskopet) en del at gøre med dit ”kald” her i livet, altså hvor på hvilken måde, det er meningen, at du skal udfolde dig og inden for hvilket område. Hvor er det du stråler, som mennesker og føler, at du er i dit es og på helt rette hylde. Man taler om at man som voksen træder i karakter, i takt med at man udvikler sig. Og man kan sige at soltegnet fortæller en del om, hvad det så er for en karakter, du træder ind i.

Soltegnet fortæller ligeledes en del om, hvad du identificerer dig med. Er du eksempelvis meget identificeret med din familie og dine rødder, eller ligger din identitet meget i dit parforhold eller din karriere?

Din vitalitet

Soltegnet fortæller også om din type vitalitet. Vi har alle en livskraft inden i os, som gerne vil ud og stråle og glæde verden. Og dit soltegn kan sige noget om, hvad det er for en type energi din livskraft har. Har du en blid, mild og sensitiv energi i din kerne? Har du en kraftfuld, udadrettet og handlingsorienteret energi? Eller har du en jordnær, stabil solid energi? Eller noget helt andet?….

Solens udtryk i dit horoskop er helt unik for netop dig, da den ikke kun baserer sig på det tegn, solen står i. Solens samlede udtryk tager nemlig også afsæt i det hus solen står i såvel som de aspekter, solen har til andre komponenter i dit horoskop. Som alle dele af dit horoskop, er din sol og alt det den kan fortælle, helt specifik for dig. Det er derfor en fantastisk øjenåbner at få tolket din sol og dens placering i dit horoskop.