Astrolog – Annamarias Astrologi
Astrolog med intuitiv tilgang. Jeg er specialiseret i dybdegående, personlig astrologi, der giver dig dyb indsigt i din egen autentiske natur, dine talenter og din sande livsvej

Mit navn er Annamaria Lauridsen. Jeg er astrolog og specialiserer mig i dybdegående astrologi, der giver dig dyb indsigt i din egen autentiske natur, dine talenter og din sande livsvej.

Som spirituel astrolog kan jeg dykke dybt ned i dit horoskop og give dig forståelse for din egen autentiske natur på dybeste vis.

Jeg har en intuitiv og esoterisk tilgang til astrologien, som gør det muligt for mig at se dybere mønstre og sammenhænge i dit horoskop.

Jeg kan se, hvilke styrker, talenter og udfordringer, du har med i bagagen i dette liv. Og jeg kan se, hvordan du får størst udbytte af dine ressourcer, hvordan du arbejder med dine potentielle udfordringer, og hvordan du bedst lykkes med dine mål.

Som astrolog og spirituel vejleder kan jeg hjælpe dig med at finde dig selv og vejen frem

Astrolog og spirituel vejleder

En horoskoptydning hjælper dig til at forstå dig selv og din autentiske livsvej på dybeste vis. Du får et overblik over din egen personlighed, følelsesliv og dine typiske reaktionsmønstre. Du får belyst dine styrker og talenter og får indblik i dine potentielle personlige udfordringer.

Med dig får du også værktøjer til at opnå mere indre balance og få succes med dine målsætninger – med afsæt i dit unikke horoskop.

Når du får lagt dit horoskop giver det derfor stor indre ro og retning. Man kan sige, at dit horoskop nærmest er en slags “brugermanual” til dig selv og dit liv. Og når du først har dette med dig, bliver det meget nemmere at navigere i livet.

Som intuitiv astrolog giver jeg dig også spirituel vejledning med på vejen ud fra dit unikke fødselshoroskop. Jeg kan via min intuition se, hvilke budskaber dit horoskop har til dig netop nu.

Vælg den rette astrolog

Når du skal have lagt dit horoskop, er det meget vigtigt, at du vælger en astrolog, som ikke alene er dygtig, men som du også føler dig på bølgelængde med.

Herunder kan du læse om andres erfaringer med at få tolket deres horoskop hos mig:

Jeg har aldrig oplevet, at en astrolog rammer så spot on, som du gør!” LOUISE

Hvor var tydningen fint og præcist leveret. Det var virkelig en øjenåbner og samtidig en bekræftelse af, hvordan jeg føler og ser mig selv ♥️ Så har bestemt fået redskaber jeg kan bruge – TAK! Har lige lytter det hele igennem igen og det bliver bestemt ikke sidste gang” CAMILLA

Jeg er overrasket over, hvor præcis hun er, og jeg er simpelthen så glad og begejstret for de ting, hun har fortalt, og de værktøjer, jeg har fået med! Hun er det sødeste, rareste menneske, der går i dybden, og forklarer så det er til at forstå. Alt i alt, en rigtig god og meget givende oplevelse. Kan klart anbefales!” AMANDA

Få lagt dit horoskop

Vil du gerne have lagt dit horoskop hos mig? Så kontakt mig på info@annamariasastrologi.dk eller send en besked til mig her.